Skip links

Informatie

Het Allermooiste Feestje komt in 2020 in het tweede weekend van juni  met maar liefst vier evenementen. Voor het eerst komen wij met een groot opgezet 7×7 voetbaltoernooi + camping, Een live-uitzending van het Nederlands Elftal en op twee avonden een groot feest!!

Sinds 2013 zijn het tot nu toe enkel nog één-dagsfeesten geweest, komend jaar gaat dit anders zijn! Zaterdag 13 juni zullen wij met onze herkenbare HAF-festival op de proppen komen, zoals men dat gewend was de laatste jaren. Er gaat wel het één en andere wijzigen voor de zaterdag, maar HAF is tegelijkertijd stellig dat dit hét allermooiste feestje moet blijven voor onze bezoekers.

In samenwerking met de voetbalclub SVV ’56 organiseren wij een heus voetbaltoernooi onder de naam ‘Het “Voetbal” Weekend’.  Teams mogen zich opgeven in vrije 7×7 samenstellingen om een gooi te doen naar de prestigieuze prijzenpot van maar liefst €1000,- bij zowel de mannen als de vrouwen. De samenwerking heeft als doel de verbouwing van de voetbalkantine een positieve financiële boost te geven. Het toernooi start op vrijdag 12 juni en eindigt een dag later op zaterdag.

Naast een festival zal er komend jaar ook een groot tentfeest op de vrijdagavond zijn. ‘De Derde Helft’ wordt een concept voor alle deelnemers van het voetbaltoernooi én voor alle feestgangers die houden van meezingers en de gezelligheid van de derde helft. Het weekend zal direct worden ingeluid met drankjes en de sfeer die je kent van een sportkantine.

Het Nederlands Elftal speelt op zondag 14 juni haar eerste poulewedstrijd en de organisatie wil op grote schaal Ons Oranje steunen. Het Allermooiste Feestje nodigt iedereen dan ook uit om hun land te komen steunen in de feesttent te Sibculo, tijdens het Europese Kampioenschap 2020!

Het Allermooiste Feestje, De Derde Helft, Het “Voetbal” Weekend en op zondag de voetbalwedstrijd van onze Leeuwen. Markeer 12, 13 & 14 juni 2020 dus in jouw agenda en beleef dit leuke weekend met duizenden anderen. Het Allermooiste Feestje een heel weekend lang! Maandag 2 december zal de voorverkoop starten voor de twee feesten. 14 december zal er een grote Earlybird pre-party bij Café Boszicht zijn. Meer info volgt spoedig via de Social Media kanalen.