Skip links

Camping

Verboden spullen

De volgende spullen zijn niet welkom op de camping van Het Allermooiste Feestje:

– Gasflessen, vloeibare en brandbare artikelen
– Externe stroomvoorzieningen zoals aggregaten, accu’s, windmolens, kernreactoren etc.
– Grote hoeveelheid aan alcohol (maximaal per persoon: 12 blikjes bier, dat zijn 2 sixpacks (0,33cl per blik) of 1,5 liter wijn in een gesloten pak)
– Sterke drank
– Glaswerk in alle vormen, dus laat je potje doperwten ook maar thuis
– Vuurwerk, (vuur)wapens, en andere (gevaarlijke) voorwerpen die als wapen kunnen dienen
– Bankstellen en ander vorm van grootschalig interieur graag thuis laten. Een fijne stoel is natuurlijk wel wenselijk, je wil niet met aambeien naar huis.
– Grote BBQ’s, we zijn hier niet op de camping! Oja toch wel, daarom zijn alleen kleine wegwerp BBQ’s toegestaan.
– Winkelkarren, fietsen, brommers / scooters en alle andere (gemotoriseerde) karretjes
– Drugs of andere verdovende of geestverruimende middelen
– Droog ijs, (lach)gaspatronen
– Grafitti, spray cans, en ander spuitmateriaal
– Huisdieren, behalve George de enig overgeblevene Pinta Island schildpad
– Koelkasten of diepvriezers
– Campers en caravans zijn om logistieke redenen helaas niet toegestaan op onze camping
– Chagrijnige mensen
– Alles wat bij de Nederlandse wet verboden is

Gedragsregels
Campingbezoekers dienen te allen tijde de aanwijzingen van de campinghosts, organisatie, beveiliging en hulpdiensten op te volgen. Bij het plaatsen van de tent moeten nooduitgangen, paden voor hulpdiensten en doorgangen worden vrijgehouden en moeten instructies van de campinghosts worden opgevolgd. Foutief geplaatste tenten zullen door de campinghosts verplaatst worden zonder toestemming van de eigenaar. Bij een redelijk vermoeden van aanwezigheid van verboden zaken (zoals omschreven in huisregels en campingreglement) in een tent, kan de organisatie toestemming vragen aan (één van de) tentbewoner(s) om de tent te (laten) controleren. Bij weigering hiervan, behoudt de organisatie zich het recht voor om de bewoner(s) van de betreffende tent, de toegang tot het camping- en festivalterrein te ontzeggen en de bewoner(s) van het terrein te verwijderen zonder restitutie. Ten slotte: gebruik je gezonde verstand en breng anderen niet in gevaar!

EHBO & Beveiliging
Om ieders veiligheid te kunnen waarborgen zorgt de organisatie voor voldoende EHBO en Security tijdens het event. De camping wordt 24 uur per dag bewaakt door het sfeerbeheer en beveiligingsteam. Bij de entree zal iedereen gecheckt worden door de beveiliging. Deze helden staan allemaal paraat op het festival voor de veiligheid en gezondheid van jou en jouw vrienden. Luister daarom altijd goed naar de instructies.

Sanitair

Wanneer en waar kan ik douchen?
Wij maken gebruik van de kleedkamers van voetbalvereniging S.V.V. 56. Er is een dames-kant en een heren-kant. In de kleedkamers is het wel gezamenlijk douchen zoals je wellicht gewend bent bij je sportvereniging. Voor de mensen die toch individueel willen douchen zullen er 2 aparte douchegebouwen geplaatst worden. Alle douches zijn gratis toegankelijk van 07:00 tot 02:00. Het sanitaire team zal er zorg voor dragen dat de douches zo schoon mogelijk blijven. Daarnaast verwachten wij van onze bezoekers dat zij hetzelfde doen.

Waar kan ik naar het toilet?
Zowel in de kleedkamers als op het campingveld zullen toiletten aanwezig zijn. De toiletten zijn 24 uur per dag toegankelijk. Het sanitaire team zal haar best doen om de toiletten zo schoon mogelijk te houden en houden ook het toiletpapier in de gaten. Speel op safe en breng je eigen – vertrouwde – rolletje toiletpapier mee.

Food & Drinks

Zowel op het festivalterrein als op de camping zullen voldoende mogelijkheden zijn om te ontbijten, eten, snacken en te drinken. Van gezond tot ongezond en rekening houdend met allergieën: er is volop lekkers te krijgen voor iedereen! Heb je speciale wensen stuur dan een mail ->

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?
Het is toegestaan om een kleine hoeveelheid eten en drinken mee te nemen op de camping van Het Allermooiste Feestje. Het is niet toegestaan om tussentijds te winkelen. Maximaal per persoon: 12 blikjes bier (0,33cl per blik) of 1,5 liter wijn in een gesloten pak. Glaswerk is verboden.

Mag ik BBQ-en op de camping?
Alleen de kleine wegwerp BBQ’s zijn toegestaan. Alles op gas is per definitie verboden.

Algemene Info

Waar
Het campingterrein is gevestigd op sportaccommodatie ‘De Dubbeltreffer’ van S.V.V. 56. Het navigatieadres naar de campingparkeerplaats is Gemeenteweg 8 in Sibculo. Zet je navigatie uit zodra je de borden ‘HAF-Camping’ ziet.

Wanneer
Vrijdag 12 juni 2020 tot en met Maandag 15 juni 2020.

Openingstijden Camping
De camping is toegankelijk op vrijdag 12 juni vanaf 10:00 uur ’s ochtends. De camping sluit op maandag om 12:00 uur.

Tenten
Uiteraard mag je gewoon je eigen tent meenemen. Wél hebben we graag dat je je eigen tent weer mee naar huis neemt. Want: op een gemiddeld Europees festival blijft een kwart van het kampeermateriaal achter. Super zonde én slecht voor het milieu.

Lockers & Telefoon opladen
Er zijn lockers aanwezig om waardevolle spullen in op te slaan. Hier kun je ook je telefoon opladen. Tip: Neem een powerbank mee.

Luchtbed opblaasservice
Wij snappen heel goed dat je je longen wil bewaren voor het hoge meezinggehalte op ons festival. Daarom bieden wij een luchtbed opblaasservice aan.

Consumpties
Alle betalingen zowel op het festivalterrein als op de camping kunnen met dezelfde herkenbare munten gedaan worden. Er kan overal gepind worden, en uiteraard zijn er ook cash kassa’s.